Wöchentliche Newsletter

Entfernung der Regenbogenflagge: Politiker von „Mi Hazánk“ festgenommen – Video!

Ungarn Heute 2020.08.17.

Die Polizei hat den Ko-Vorsitzenden der außerparlamentarischen rechtsradikalen Partei „Mi Hazánk“ festgenommen, weil er eine Regenbogenflagge aus dem Budapester Rathaus entfernt hat, teilte die Partei am späten Sonntag mit.

Előd Novák war auf eine 15-Meter-Fluchtleiter geklettert, um die Flagge aus dem Gebäude zu entfernen, und hatte sie in einen nahe gelegenen Mülleimer geworfen und in einer Erklärung „Regenbogenlappen“ genannt.

Így távolította el a szivárványos rongyot a budapesti Városházáról a Mi Hazánk alelnöke

Eltávolította a szivárványos rongyot a budapesti Városházáról Novák Előd alelnökünk, ezért az LMBTQP propagandát védő rendőrök előállították. A Mi Hazánk Mozgalom szerint ennek a családellenes jelképnek nincs helye az utcán, pláne nem a fővárosi önkormányzat homlokzatán, ezért Nagy Attila fővárosi elnökünk és más aktivistáink segítségével Novák Előd egy 15 méteres tűzoltólétráról eltávolította az oda nem illő textíliát. A Fővárosi Közterület-felügyelet munkatársai először még visszaszerezték egy közeli szemetesből a szivárványos zászlót, ám Novák Előd kicselezve az időközben a helyszínre érkező rendőröket, az egyenruhások gyűrűjéből egy nagy futással ismét méltó helyére, egy, a városházától távol eső kukába dobta, majd visszasétált a tűzoltólétráért, s ekkor állították elő.A Mi Hazánk szerint szégyen, hogy éppen száz évvel azután, hogy Horthy Miklós kormányzó megszabadította vörös rongyaitól a fővárost, Karácsony Gergely nemcsak azt a szellemiséget hozza vissza, hanem a többségi, jóérzésű magyar embereket provokálja egy ilyen emberiségellenes zászlónak a megjelenítésével. A Mi Hazánk az egyetlen párt a magyar közéletben, amely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását is követelte, de a rendőrség erre sem volt hajlandó. Sőt idén már a Szent Koronát is szivárványos logóval meggyalázó deviánsok ellen a Btk. 334. §-a szerinti nemzeti jelkép megsértése és garázdaság miatt tett feljelentésünket rekordidő alatt utasították el, pedig a garázdaság definícióját is kimeríti a homoszexuális propagandasorozat idei logója.Mi Hazánk Mozgalom

Közzétette: Novák Előd – 2020. augusztus 16., vasárnap

Regenbogenfahne am Budapester Bürgermeisteramt

Mi Hazánk hält es für eine Schande, dass Bürgermeister Gergely Karácsony hundert Jahre, nachdem Regent Miklós Horthy die Hauptstadt von ihren roten Lumpen befreit hatte, nicht nur ihren Geist zurückbringt, sondern auch die wohlmeinende Mehrheit durch das Aufstellen einer solchen anti-menschlichen Flagge provoziert.

Budapester Bürgermeister: Gleichgeschlechtliche Paare erhalten ebenfalls das Hochzeitspaket

In Bezug auf die seit den 1990er Jahren in Budapest abgehaltenen „Budapest Pride“ fügte die Partei hinzu, dass „Mi Hazánk die einzige ungarische Partei ist, die ein Verbot des homosexuellen Propagandamarsches forderte, die Polizei jedoch nie bereit war, Maßnahmen zu ergreifen“.